Az építkezés ütemezése

Az építkezés 2019. augusztusban kezdődött, és meglévő vevőinkkel kötött szerződésünkben 2020. szeptember 30. határidővel vállaljuk a társasház kulcsrakészre építését. Terveink szerint az építkezés 2020 júniusában befejeződik. 

 

Elhelyezkedés

Az Antall 51 társasház a nemrég megnyílt, tatabányai Antall József utca végére épül. Az utca egy csendes, a Csaba utcából nyíló zsákutca, áthaladó forgalom nélkül.

A társasház környezetében családi házak épülnek nyugodt, polgári utcában, igényes környezetben.

A mellékelt Google térképen a telek pontos elhelyezkedése látható. (A térképen tévesen Táncsics Mihály út 2 látható, a valós cím Antall József u. 51.)

 

 

Az épületekről:

Az Antall 51 társasház 2 db különálló, 4 lakásos ("A" és "B" épület) épületet jelent. Mindkét épületben szintenként 2 db lakás található (54 és 56 négyzetméter alapterületűek). Az építkezést korábban kétüteműre hirdettük meg, de az érdeklődésre és a lakások többségének megvásárlására való tekintettel egyszerre építjük a két épületet.

Minden lakás rendelkezik egyedi fogyasztásmérőkkel (hidegvíz, melegvíz, fűtési, villany), így a tulajdonosok a fogyasztás alapján fizetnek. Az épület fűtéséről egy központi gázkazán gondoskodik, de a padlófűtési rendszerek lakásonként szabályozhatók, minden tulajdonos bármikor kapcsolhatja ki-be a fűtését.

További információkért kérem keressen fel minket valamely elérhetőségünkön.

 

A lakások belső elrendezése

Az építőiparban minden vevő és eladó által ismert tényező a négyzetméterár.  A lakások tervezése folyamán törekedtünk a fölösleges terek elhagyására, így tudunk kisebb alapterületen, ezáltal alacsonyabb áron jól használható, élhető lakást biztosítani vevőinknek. Tapasztalatunk szerint gyakoriak az újépítésű lakásokban a kihasználatlan terek, legyenek azok nagy alapterületű közlekedők, indokolatlanul szétterülő nappalik vagy teraszok, amik mind növelik a lakások vételárát. Az Antall51 társasház lakásainak belső elrendezése változtatható, a lakáskínálat menüpontban pár lehetséges variációt megmutatunk.

 CSOK

A társasházban található összes lakás alapterülete 50 négyzetméter fölött van, ezért két gyermek után járó 2,6+10 millió Ft-os CSOK támogatás is igényelhető. 

Egymás melletti vagy feletti lakások megvásárlása esetében három gyermek után járó 10+15 millió Ft-os CSOK támogatás is igényelhető

Alacsony rezsi

A külső Falak 20 cm vastagságú hőszigeteléssel rendelkeznek, ami a követelményértéket is meghaladja. Értelemszerűen a fűtési költségek is alacsonyabbak, mint egy 12-15 cm hőszigeteléssel rendelkező lakás esetében.

A lakások fűtéséről egy központi kondenzációs gázkazán gondoskodik, kinyerve a hőt a távozó égéstermékből (füstből). Minden lakás fogyasztása külön mérhető és fűtése a lakáson belül állítható, így a fogyasztás Önön múlik.

A közös terek világítására napelemeket helyezünk el, csökkentve a várható közös költségeket.

Kertkapcsolatos és erkélyes lakások

Az összes emeleti lakás rendelkezik zöld területre néző erkéllyel, a földszinti lakások pedig terasszal és kertkapcsolattal. A földszinti lakások kertkapcsolatait a kertrendezés során növényzettel választjuk el, hogy a tulajdonosok privát kertjeiknek érezhessék azokat.

Személyre szabhatóság, ingyenes belsőépítészeti tervezés

A megvásárolt lakását kívánsága szerint személyre szabjuk. A két hálószoba egybe nyitható, akár egyterű lakás is kialakítható. Két, egymás melletti lakás vásárlása esetében a lakások egybe nyithatók, kérem tekintse meg a Lakáskínálat menüpontban található galériában a berendezési ötleteket.

A lakásokat padlófűtéssel kínáljuk.

Minden lakásban előkészítjük a klímákat telepítésre a csövezés elhelyezésével, de megrendelheti a klímák elhelyezését a használatba vétel idejére is.

A lakásokba hővisszanyerős szellőztető rendszer is telepíthető.

A személyre szabással kapcsolatos kérdéseire örömmel választ adunk, kérjük valamely elérhetőségünkön tegye fel azokat. 

Biztonságos parkoló, udvar

Minden lakáshoz tartozik egy gépkocsibeálló az udvarban. A ház környezetének védelme érdekében kamerarendszert telepítünk, amik kizárólag az utcát és a parkolót látják, az erkélyek és kertkapcsolatok belseje nem kerülnek rögzítésre.

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült